Hvordan mine kryptovaluta på egen PC

I dag trenger det ikke være så veldig vanskelig å komme i gang med mining. Programutviklere som baserer tjenestene sine på å lage minere som alle kan bruke blir bedre og bedre.

Har nå testet Honeyminer og har opplevd gode resultater med min stasjonære datamaskin som kjører på ett 1060-kort (3gb). Det er ikke nødvendigvis tusenvis å hente ut herfra på kort tid men om du starter å mine og deler ut litt referal-links så kan du fort sitte med store beløp på din konto da du får opp til 10% av det dine referals miner (ingen taper på dette).

Programmet i seg selv er enkelt å installere, opprett konto og sett i gang. La den gjerne kjøre når du ikke bruker PCen, den trenger absolutt ikke kjøre døgnet rundt men når du f.eks er på jobb, skole eller sover (så lenge ikke viftene dine ødelegger nattesøvnen).

Når du har kommet i gang med programmet kan du forsøke å anbefale venner og kjente til å tjene penger på sin egen måte via din link. Ettersom de begynner å mine vil du få prosenter av deres sum. Dette er gratis penger så å si.

Start i dag og få 1000 satoshis (bicoin-ører) helt gratis ved å følge linken min, klikk på bildet under for å komme i gang

https://honeyminer.com/referred/59kyu