Kjøp Bitcoin på minutter

Hvordan kjøper man Bitcoin egentlig?
Det er kjempelett, like lett som å handle på nett, kanskje enda enklere faktisk.

At man må ha en svær diger maskin, teknisk kunnskap og ha på seg nerdebriller for å få tak i Bitcoin kan du bare glemme, i dag kan hvem som helst kjøpe seg Bitcoin eller andre kryptovaluta på en trygg og sikker måte samtidig som det er lett og brukervennlig.

Hvordan kommer du i gang? Alt du trenger er en handelsplass (som en nettbutikk) og et VISA/Mastercard. Man kan også benytte PayPal om du føler det er tryggere.

Jeg anbefaler å benytte tjenesten som heter Coinbase, de har vist seg å være sikre, trygge og ærlige samtidig som de har vokst noe helt enormt.

Om du signerer opp via denne lenken så vil du få 10 USD å handle for når du har brukt 100 USD selv. Du kan så klart bare begynne med småbeløper men når du når grensen får du dette automatisk. En grei start om du ønsker å benytte noen småkroner bare for å teste eller gå all-in.

Coinbase er enkel å bruke, oversikten er deilig og du kan kjøpe, selge, sende og motta på sekunder. Du beholder også pengene inne i appen om du ønsker så slipper du å ha noen eksterne lommebøker.