Hvordan kjøpe bitcoin trygt på nett?

Å kjøpe Bitcoin i dag like enkelt som å handle i en ordinær nettbutikk. Alt du trenger er et Visa-kort for å komme i gang.

Det er dessverre mange som prøver å ta tak i pengene dine på uærlige måter så vi ønsker å anbefale deg en trygg og enkel nettside kalt Coinbase. Dette er en amerikansk bedrift fra San Franscisco og har i dag over 30 millioner kunder. Det som er gøy er at man kan starte med så lite som 250,- om man vil – man trenger ikke kjøpe en hel Bitcoin.

Coinbase har et enkelt grensesnitt for kjøp av Bitcoin og andre kryptovaluta

Kom i gang med Coinbase

Det første du gjør er å besøke siden (coinbase.com), legg inn e-posten din og klikk «Get started» så er du i gang. Opprett kontoen din som du ville gjort når du registrerer deg på hvilken som helst nettside. Husk å bruke ekte navn og en e-post du er sikker på at du har tilgang til.

Fremsiden til Coinbase. Her kan man kjøpe Bitcoin.

Når kontoen er opprettet må du som regel verifisere din identitet, dette for å unngå kriminell aktivitet. Når denne er godkjent er du klar, legg inn kortet ditt og handle når du selv ønsker.

Nå kan du kjøpe bitcoin 🎉

Eksempel på kjøp av Bitcoin fra Coinbase.

Coinbase tilbyr en drøss med ulike kryptovaluta i tillegg til Bitcoin. Man kan kjøpe flere andre valuta som f.eks Etherum, Litecoin og Decentraland. Det er i skrivende stund 43 ulike valuta å handle i og det kommer stadig nye til så lenge de dekker de strenge kravene for å komme inn til dem.

Det er mange fordeler med Coinbase i forhold til andre markedsplasser. Coinbase har et mål om å være den tryggeste og mest annerkjente handelsplassen for kryptovaluta og det er de gode på. Etterhvert som du bruker tjenesten vil du også få tilgang til «Coinbase Earn». Her kan man få nye kryptovaluta om man svarer riktig på spørsmål, disse velger du deretter om bare skal stå eller om du vil konvertere dem til f.eks Bitcoin.

Dette er egentlig alt du trenger for å kjøpe bitcoin, de har også egen app slik du kan handle, selge eller flytte «myntene» dine når som helst.

Har du ikke konto her så klikk på knappen under så får du 10 USD i Bitcoin når du har handlet for 100 USD